Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Peste 100 de persoane și mașini, verificate de Poliția Blaj. Amenzi și infractori prinși

Publicat

Peste 100 de persoane și mașini au fost verificate în cadrul unei acțiuni a Poliției organizate în Blaj și satele învecinate. Oamenii legii au dat 100 de amenzi și au prins infractori.

Potrivit IPJ Alba, joi, Poliţia Municipiului Blaj cu sprijinul polițiștilor Serviciului Rutier Alba, al jandarmilor din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba – Secția de Jandarmi Blaj și al specialiștilor din cadrul Gărzii Forestiere Cluj, au organizat, pe raza localităților rurale arondate Secției 6 Poliție Rurală Jidvei, o acţiune care a avut ca scop prevenirea faptelor de natură penală sau contravențională, creșterea climatului de siguranță publică și reducerea riscului rutier.

Citește și Patru bărbați din Sibiu reținuți de Poliția Alba după ce au furat cabluri de la o rețea de comunicații. Prejudiciu de 45.000 lei

Cu ocazia acțiunii au fost legitimate 196 de persoane, controlate 147 de autovehicule, constatate, în flagrant delict, două infracțiuni și retrase 6 certificate de înmatriculare.

Totodată, polițiștii au constatat și sancționat 100 de abateri de natură contravențională, cu amenzi în valoare de 9.022 lei, din care 92 la OUG 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, două la Legea 61/1991 privind liniștea publică, două la Legea 171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar restul la alte acte normative.

Vezi și Lemn tăiat ilegal, confiscat de Poliție, Jandarmerie și Garda Forestieră, la Crăciunelu de Sus

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax