Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Previziunile șefului ALDE Alba, Ioan Lazăr despre Gabriel Pleșa: Dacă va pierde alegerile pentru primărie, USR îl va exclude

Publicat

lazar plesa

Liderul ALDE Alba, Ioan Lazăr a făcut mai multe previziuni față de mișcarea lui Gabriel Pleșa de a părăsi PNL și a candida din partea USR pentru fotoliul Municipiului Alba Iulia.

”Deja intră și Pleșa la categoria traseiștilor” și-a adus aminte Lazăr de momentul când a hotărât să plece din PNL la ALDE, iar Pleșa i-a făcut morală.

Printre previziunile lui Lazăr se numără și o posibilă excludere din USR a lui Pleșa dacă acesta nu va câștiga alegerile pentru primăria Alba Iulia.

”Am înțeles că Pleșa își dorește foarte mult să fie primar de Alba Iulia. Eu nu cred că va reuși, o să vedem, dar eu vă spun un singur lucru, dacă nu va câștiga primăria, nu va fi nici măcar consilier, pentru că în USR PLUS sunt foarte multe excluderi. 

  O să îl excludă și probabil se va lăsa de politică sau se va înscrie în ALDE”,  a declarat Ioan Lazăr și la partea cu ALDE a aruncat un zâmbet către presă.

Zâmbet, zâmbet, dar întrebat dacă l-ar lua pe Pleșa în ALDE, Lazăr a declarat că îl va primi pe acesta ca și membru în partidul pe care îl conduce. 

Mai mult de atât, Lazăr a recunoscut că i-a făcut lui Pleșa o ofertă pentru a candida din partea ALDE la fotoliul de primar al Municipiului Alba Iulia, dar acesta nu a dat nici un răspuns concret în acel moment.

Lazăr a spus că a avut două discuții telefonice cu Pleșa pe această temă și i-a făcut oferta chiar și în timpul unei emisiuni televizate.

Ideea ca ALDE Alba Iulia să îl susțină pe Pleșa în cursa pentru fotoliul de primar este exclusă, deoarece partidul condus de Lazăr va avea un candidat.

Șeful ALDE a mai spus că momentan încă ”calculează” cine va fi candidatul partidului pentru Primăria Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. albaiulian

    vineri, 14.02.2020 at 15:39

    de unde ai aparut? ce interes ai sa dai declaratii pe acest subiect?! ca la romani , nu mai bine iti vezi tu de oala ta , cea cu 2-3% sub presiune????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax