Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Tineri din Vâlcea și Sibiu, angajați la o firmă, cercetați pentru fals la Zlatna, în legătură cu contracte de energie electrică

Publicat

Trei tineri din Vâlcea și Sibiu sunt cercetați de polițiștii din Alba, pentru fapte de fals în legătură cu contracte de furnizare a energiei electrice. Aceștia au fost identificați în cadrul unei acțiuni derulate în weekend.

Potrivit IPJ Alba, polițiștii au identificat trei persoane, de 22, 23 și 24 de ani, din județele Vâlcea și Sibiu, ca persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.

În luna martie 2019, cei trei, în calitate de angajați ai unei societăți comerciale, ar fi determinat șase persoane din Zlatna să încheie contracte de furnizare a energiei electrice, la care ar fi atașat înscrisuri oficiale (adeverințe care atestau spațiul locativ), în legătură cu care există suspiciunea că sunt false.

Cercetările sunt  continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax