Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

SUBIECTE și bareme la testarea județeană online din Alba, proba scrisă de Matematică și Istorie, pentru elevii claselor a XII-a

Publicat

sediul ISJ Alba

Peste 1.700 de elevi din clasele a XII-a au participat, miercuri, la testarea județeană on-line pentru proba scrisă de Matematică/Istorie, în vederea pregătirii pentru Bacalaureat.

Exercițiul s-a derulat începând cu ora 9.00. Au participat 1.715 de elevi din totalul celor 2.189 de elevi înscriși în învățământul de zi, transmite IȘJ Alba.

Subiectele propuse au fost realizate la nivelul IȘJ Alba și au fost transmise la ora 9.00. La ora 12.00, elevii au trimis, on-line, rezolvările. Rezultatele vor fi transmise elevilor, fără a fi trecute în catalog.

SUBIECTELE și BAREMELE:

Subiect Matematică-Informatică

Barem Matematică-Informatică

Subiect Matematică – Științe ale Naturii

Barem Matematică – Științe ale Naturii

Subiect Matematică – Tehnologic

Barem Matematică – Tehnologic

Subiect Matematică – Pedagogic

Barem Matematică – Pedagogic

Subiect Istorie

Barem Istorie

Reamintim că luni s-a desfășurat testarea județeană online a probei scrise la Limba și literatura română pentru Bacalaureat.

Vezi Exercițiul de testare online pentru Bacalaureat 2020 în Alba. SUBIECTE și BAREME la ROMÂNĂ. Au participat peste 1.700 de liceeni

”Activitatea se va desfășura în continuare în mediul on-line, #îmipasă #școala de acasă. În acest context, amintim că Ministerul Educației și Cercetării a lansat platforma #DigitalpeEducredro – https://digital.educred.ro, un spațiu creat pentru toți profesorii care doresc să valorifice noile tehnologii în activitățile de învățare cu elevii”, mai precizează reprezentanții IȘJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax