Connect with us
Publicitate

AIUD

UPDATE FOTO-VIDEO: ACCIDENT în deplasare. Două maşini din Alba s-au lovit pe un drum din Cluj. Trei răniţi, unul dintre ei grav

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFPSVYsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Trei bărbaţi au fost răniţi, dintre care unul grav, într-un accident în care au fost implicate două maşini înmatriculate în judeţul Alba Evenimentul rutier s-a petrecut luni după-amiaza pe DN1 Turda-Cluj, în apropiere de localitatea Vâlcele.

UPDATE 1: Potrivit IPJ Cluj, un conducător auto de 29 de ani, din comuna Poşaga, judeţul Alba, s-ar fi pus în mişcare cu autoturismul, de pe acostamentul drumului, cu intenţia de a efectua manevra de întoarcere, autovehiculul fiind lovit de alt autoturism, condus de un bărbat de 49 de ani, din Aiud, judeţul Alba, care circula regulamentar pe banda a doua a sensului de mers Turda – Cluj-Napoca.

Citește și FOTO/ VIDEO: Tânăr de 20 de ani în stare critică, într-un cumplit accident la ieșire de pe A3, județul Cluj. Impact puternic între un autoturism și un camion

În urma impactului, trei persoane au fost transportate la o unitate medicală, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Cele trei persoane rănite sunt cei doi şoferi şi un pasager din maşina care circula regulamentar.

UPDATE: Unul dintre cei răniţi, cel care are leziuni grave, are aproximativ 30 de ani.

Din primele date, potrivit ISU Cluj, pompierii au găsit la locul accidentului două autoturisme avariate, iar ocupanții erau ieșiți din acestea. Un bărbat de circa 30 de ani era întins pe jos, în momentul sosirii echipajelor de intervenție.

Bărbatul este în stare gravă și a fost transportat de urgență la spital pentru îngrijiri de specialitate.

Un tânăr şi un alt bărbat, în vârstă de de circa 50 de ani, au fost consultați și transportați la spital pentru investigații de specialitate.

Pompierii au asigurat măsurile specifice pentru siguranța salvatorilor și a persoanelor implicate în accident și au sprijinit acordarea primului ajutor calificat.

Cele două maşini implicate în accident, ambele înmatriculate în judeţul Alba, sunt un Mitsubishi ASX şi un Ford Focus.

În actualizare.

surse imagini: ISU Cluj, Facebook

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax