Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO/VIDEO EXCLUSIV: Imagini rare cu lupta feroce dintre două ursoaice, surprinse la Feneșeasa – Județul Alba

Publicat

Un moment foarte rar a fost surprins cu telefonul mobil de un cititor Alba24 din Poiana Ampoiului. Este vorba despre o luptă între două ursoaice, la Feneșeasa (aparținând de Zlatna, județul Alba).

Filmarea datează din luna martie a acestui an, iar acum omul a decis să o transmită redacției. 

”Eram împreună cu un prieten când le-am observat și am zis să le filmez. Erau două ursoaice care s-au luptat, iar ursul aștepta jos în vale” a declarat acesta.

Ursoaicele s-au atacat cu ferocitate una pe cealaltă. Până la urmă, ursoaica de talie mai mare a reușit să își învingă rivala și să o alunge de pe teritoriul ei.

Bărbatul care a filmat este un pasionat în ceea ce privește zona respectivă și le-a observat pe ursoaice și în alte situații. De altfel, el este cel care a făcut precizarea că este vorba despre două femele.

La Feneșeasa, prezența urșilor a fost semnalată constant în ultimii ani, ca de altfel în aproape toate zonele montane din Alba.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax