Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Accident rutier provocat de un tânăr de 18 ani, aproape de Ocna Sibiului. Cinci răniți, printre care un copil de 7 ani

Publicat

Un accident rutier în care au fost impllicate trei autoturisme a avut loc, sâmbătă după-amiază, pe DJ 106B, între localitățile Șura Mică și Ocna Sibiului, județul Sibiu.

Din primele cercetări făcute de polițiști rezultă că șoferul unui auturism, în vârstă de 18 ani, în timp ce conducea spre Sibiu, a pătruns pe acostamentul din dreapta, a derapat, a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu două autoturisme conduse regulamentar din sens opus.

La volanul celor două mașini conduse regulamentar se aflau o femeie în vârstă de 32 de ani și un bărbat în vârstă de 37 de ani.

”La fața locului pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea unei persoane de sex feminin, inconștientă care a fost preluată de echipajul SAJ Sibiu și transportată la spital. Echipajele SMURD au acordat ingrijiri medicale altor patru persoane după cum urmează: trei persoane de sex masculin de cca 7, 16 și respectiv 18 ani și unei persoane de sex feminin de cca 21 de ani.

Băiatul de șapte ani a fost transportat la CPU Luther, iar celelate victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean Sibiu,conștienți, prezentând diverse traumatisme”, au precizat reprezentanții ISU Sibiu.

Sursă: Romania24

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax