Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Marea finală a Campionatului Național de Drift va fi pe Transalpina, în 26-27 septembrie. Traseul, testat online, în premieră

Publicat

Marea finală a Campionatului Național de Drift din 2020 va avea loc pe 26-27 septembrie pe Transalpina, în zona Pasul Urdele, cel mai înalt punct rutier al României, la 2145 de metri.

Nu este pentru prima oară când o etapă de drift are loc într-unul dintre cele mai spectaculoase locuri ale țării după edițiile din anii trecuți.

La etapa de pe 26-27 septembrie vor concura și aproximativ 20 piloți din afara țării, fiind comună cu cea din campionatul ungar.

În premieră, RoDrift va organiza un Grand Prix virtual pe Transalpina, cu numai o săptămână înainte de marea finală din Campionatul National de Drift. Piloți virtuali din toată lumea sunt gata să se înscrie la prima etapă virtuală pusă în scenă sub steagul RoDrift Games iar traseul va fi asemănător cu cel al finalei de pe 26-27 septembrie.

Peste 80 de concurenți s-au înscris deja la etapa virtuală de pe Transalpina.

Transalpina, cea mai înaltă șosea din România, străbate patru județe –Alba, Vâlcea, Sibiu, Gorj. Traversează Munții Parâng de la sud la nord, altitudinea cea mai mare având-o pe o porțiune de aproximativ 20 de km, în județul Vâlcea, unde se prezintă ca o „șosea de creastă”, trecând la mică depărtare de vârfurile Dengheru (2.084 m), Păpușa (2.136 m), Urdele (2.228 m), Iezer (2.157 m) și Muntinu (2.062 m).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax