Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Ce amendă a primit un tânăr din Sebeș care a mâncat semințe și a scuipat pe jos cojile în Parcul Arini

Publicat

Un tânăr din Sebeș a fost amendat de polițiști cu 1.000 de lei după ce a mâncat semințe și a scuipat cojile pe jos. Fapta s-a petrecut în luna mai, dar tânărul în cauză a vrut să scape de amendă în instanță. Mai exact a cerut anularea procesului verbal de contravenție, iar un proce a avut loc la Judecătoria Sebeș. 

În data de 18 mai, tânărul se afla alături de mai mulți prieteni în Parcul Arini din Sebeș. Atunci, pe camerele de supraveghere montate în parc, polițiștii locali i-au observat pe tineri în timp ce mămâncă semințe și scuipă semințele pe jos.

Potrivit motivării instanței, după aproximativ două ore, la fața locului s-a prezentat un echipaj al Poliției Locale Sebeș.

Polițiștii i-au atenționat pe tineri să strângă cojile de pe jos, fapt pe care tânărul menționează în cererea de anulare că l-a și făcut.

Acesta a mai precizat că polițiștii locali au spus că nu îi vor da amenda, dar până la urmă a primit o sancțiune.

Tânărul a motivat că vrea anularea amenzii deoarece aceasta este prea mare pentru fapta săvârșită, că nu are un venit propriu fiind student la Cluj Napoca.

Însă, în data de 7 septembrie, magistrații Judecătoriei Sebeș au respins cererea tânărului și au menținut amenda de 1.000 de lei.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax