Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE VIDEO ȘTIREA TA: ACCIDENT la Alba Iulia. Două mașini s-au lovit frontal, pe strada Tudor Vladimirescu

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFsSmwsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Un accident rutier s-a produs joi după-amiaza în municipiul Alba Iulia. Două autoturisme s-au lovit frontal, în zona Casei Județene de Pensii Alba.

UPDATE: Se pare că accidentul ar fi fost provocat de un șofer care ar fi ieșit cu mașina, fără să se asigure, în fața unui autoturism care circula pe strada Tudor Vladimirescu. Pentru a evita impactul, acesta din urmă a ajuns pe contrasens, unde a lovit o altă mașină. Șoferul care nu a acordat prioritate a părăsit mai apoi locul accidentului.

„Nu a văzut nimeni ce nr. de înmatriculare avea Opelul Astra gri ce a provocat accidentul din intersecția Tudor Vladimirescu cu Gheorghe Doja?”, a întrebat unul dintre șoferii implicați în accident, pe rețeaua de socializare Facebook.

Un cititor Alba24 care trecea prin zonă a surprins pe video urmările evenimentul rutier produs în zona intersecției dintre străzile Tudor Vladimirescu și Gheorghe Doja.

Pe imagini se poate observa că mașinile implicate în accident s-au lovit frontal, impactul fiind unul destul de puternic.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax