Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO: Bănci rupte, mobilier incendiat și rastele călcate în picioare, pe pista de biciclete de pe Dealul Mamut din Alba Iulia

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFwRXcsMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Elemente din lemn incendiate, bănci rupte, coșuri de gunoi distruse sau suporturi de biciclete călcate în picioare. Așa arată o parte din mobilierul urban aflat de-a lungul pistei de biciclete de pe Dealul Mamut din Alba Iulia, una dintre cele mai spectaculoase trasee din România pentru pasionații de ciclism sau mișcare în aer liber. 

Reprezentanții Primăriei anunță că în cel mai scurt timp vor începe lucrările de reparații și de înlocuire a elementelor din lemn distruse.

La o simplă plimbare pe „Transalpina de Mamut”, pasionații de ciclism, jogging sau plimări în natură pot observa o serie de distrugeri la mobilierul urban, multe dintre ele cauzate de oameni certați cu cele mai elementare reguli de bun simţ.

Reamintim faptul că vandalii au incendiat, la începutul lunii noiembrie 2020, o bancă aflată în zona unui loc de joacă pentru copii.

Vezi și FOTO VIDEO: Bancă incendiată la Alba Iulia și amenințari la adresa polițiștilor locali care dau amenzi pentru nepurtarea măștii

În aceeași zonă, un stâlp din lemn al unui foișor a fost, de asemenea, incendiat. O parte însemnată din acesta a ars, astfel că acoperișul foișorului se poate prăbuși peste cei care se opresc acolo să se odihnească.

Pe de altă parte, mai multe rastele pentru biciclete au fost călcate în picioare, fiind îndoiți și astfel nu mai pot fi folosiți de către cicliști.

Nu lipsesc nici semnăturile tip graffiti (tag-uri) apărute pe semnele de avertizare sau coșurile de gunoi.

„În cel mai scurt timp vom începe reparațiile și înlocuirea elementelor din lemn distruse, dar și vopsirea și lăcuirea întregului mobilier urban care a suferit în urma expunerii la intimperii.

Este un volum de muncă foarte mare, întrucât aceste lucrări trebuie realizate pe întreaga lungime de aproximativ 5,5 km a traseului. Toate acestea vor fi făcute împreună cu colegii din primărie, de la serviciile care au atribuții în acest sens.

Un calcul preliminar ne arată că în acest fel economisim undeva între 30% și 40% față de cazul în care lucrările ar fi fost realizate în mod externalizat”, a scris viceprimarul municipiului Alba Iulia, Marius Filimon, pe pagina de Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. pilu

    joi, 25.02.2021 at 21:03

    Vai de mine,dati de lucru la colegi ? V-ati prins si voi ca acei colegi n-au mai pus mana pe ceva care sa tina de Primarie din toamna. Si acum urmeaza spor de izolare, nu ?

  2. zoro

    vineri, 26.02.2021 at 08:56

    Oare politia locala ce face??????

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax