Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Luptătorul de kickbox din Aiud, Benny Adegbuyi: ”Am avut COVID, am stat și cu oxigen câteva zile”

Publicat

Luptătorul de kickbox Benny Adegbuyi, crescut la Aiud, a mărturisit că a avut COVID și că nu a fost tocmai o formă ușoară a bolii.

„Eu am avut deja COVID-19, am avut o formă mai urâtă, m-am simțit foarte rău, am stat și cu oxigen câteva zile. Dar uite că a trecut și sunt bine.

Nu m-aș vaccina acum, dar în cazul în care e nevoie, o voi face. Acum nu e nevoie, probabil că o să mă vaccinez, eu fiind sportiv de performanță”, a povestit, pentru Ora de Sibiu, Benny Adegbuyi.

Luptătorul K-1 a spune că vrea să-și mai facă unele analize.

„Am simțit anumite chestii, am zis că voi mai sta două săptămâni și îmi voi face niște raze la plămâni și niște investigații mai profunde, pentru că prima săptămână am avut impresia că obosesc foarte tare, urcam două etaje unde stau eu și suflam foarte greu și mi-am dat seama că e posibil ca antrenamentul să fie mult mai încetinit”, a mai spus Benny Adegbuyi.

sursă: oradesibiu.ro

sursă foto: Facebook (Benny Adegbuyi)

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax