Connect with us
Publicitate

BLAJ

Un bărbat din Craciunelu de Jos a acroșat cu autoturismul o femeie, apoi și-a continuat drumul

Publicat

Un bărbat din Craciunelu de Jos a acroșat, în timp ce conducea un autoturism și efectua o manevră de mers înapoi, a acroșat o femeie, iar după și-a continuat drumul. Acesta a fost idenficat mai târziu de polițiști.

Potrivit IPJ Alba, la data de 03 martie 2021, în jurul orei 17.30, pe strada 6 Martie din comuna Crăciunelu de Jos, un bărbat de 55 de ani, din comuna Crăciunelu de Jos, în timp ce conducea un autoturism, la efectuarea manevrei de mers înapoi, ar fi acroșat o femeie de 75 de ani, care se afla pe marginea carosabilului. După producerea accidentului, conducătorul auto și-a continuat deplasarea.

Acesta a fost identificat de polițiști, la o distanță de aproximativ 500 de metri de locul producerii accidentului, pe strada Tudor Vladimirescu din comună.

În urma accidentului rutier, femeia a suferit leziuni corporale ușoare.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax