Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

LIVE VIDEO: Depunerea jurământului de către prefectul de Alba, Nicolae Albu și subprefecții András Vincze și Viorel Rașcovici

Publicat

Prefectul de Alba, Nicolae Albu și subprefecții András Vincze și Viorel Rașcovici depun jurământul joi, începând cu ora 13:30, în cadrul unei videoconferințe desfășurată la nivel național. 

Joi, 4 martie, începând cu ora 13:30, la nivel național se vor desfășura, în sistem de videoconferință, ceremoniile de depunere a jurămintelor de către prefecți și subprefecți.

La eveniment vor participa prefecții și subprefecții în funcție la această dată, precum și prefecții și subprefecții care urmează să depună jurământul.

Ceremonia de depunere a jurământului de către prefectul Nicolae Albu, respectiv subprefecții András Vincze și Viorel Rașcovici are un caracter restrâns, cu prezență fizică limitată, pentru a respecta normele și măsurile sanitare în vigoare.

Evenimentul este transmis live pe pagina de Facebook a instituției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax