Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO-VIDEO: Acțiune de populare cu pește în barajul de la Mihoiești și pe râurile Mureș și Târnava Mică

Publicat

Asociația Județeană a Vânătorilor și Pescarilor Sportivi (AJVPS) Alba a finalizat miercuri „maratonul” populărilor cu pește – campania primăvară 2021. Râul Mureș, râul Târnava Mică și barajul de la Mihoiești au fost populate cu peste 2.000 de kilograme de pește. Peștii eliberați în ape sunt cu toții reproducători, astfel că în această primăvară vor depune icre. 

„Astăzi am terminat „maratonul “ populărilor cu pește – primăvara 2021 – pe apele gestionate de AJVPS Alba.

– În data de 27 februarie 2021, s-a populat răul Mures cu 250 de bucăți de peste din specia șalău, cu greutăți cuprinse între 500 și 1.600 de grame (reproducători)

– În data de 6 martie 2021 s-a populat răul Mures în zonele Noșlac, Gambaș și răul Târnavă Mică în zona Blaj cu 1.000 kg de pește din specia crap românesc cu greutăți cuprinse între 1,5 și 3,00 kg (reproducători)

– În data de 9 martie 2021 s-a populat barajul de la Mihoiești și răul Mures, zona Tărtăria, cu 1.000 kg de pește din specia crap românesc cu greutăți cuprinse între 1,5 și 3,00 kg (reproducători)

Popularea s-a făcut în prezenta inspectorului ANPA din teritoriu și după notificarea în prealabil a Apelor Române.

Peștii eliberați în ape sunt cu toții reproducători, care în această primăvară vor depune icre”, a transmis miercuri Felix-Bogdan Dragomir, pe pagina de Facebook.

sursa, foto: Felix-Bogdan Dragomir

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax