Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Premierul Cîţu: „Trebuie reformă din temelii în poliţie. În 30 de ani lucrurile s-au solidificat şi românii nu mai acceptă”

Publicat

Premierul Florin Cîţu a declarat, joi, că este necesară o „reformă din temelii” în poliţie. Premierul a menționat că nu i-a văzut pe liderii de sindicat din poliţie care protestau pentru drepturi în faţa Guvernului să vină să-i explice cum a fost posibil cazul Oneşti.

„Am spus că trebuie reformă din temelii. Au fost 30 de ani de zile în care lucrurile s-au solidificat şi pe care românii nu le mai acceptă în forma în care s-au solidificat. Şi trebuie reformă din temelii. Am şi spus acum câteva zile: nu-i mai văd pe liderii de sindicat din poliţie care erau toată ziua în faţa Guvernului şi îmi cereau drepturi să vină în aceste zile să-mi spună ce s-a întâmplat, cum a fost posibil acest lucru”, a afirmat Florin Cîţu la B1Tv, întrebat în legătură cu situaţia din poliţie şi raportul prezentat privind neregulile în cazul Oneşti.

Vezi și VIDEO Raportul IGPR în cazul crimelor din Onești: Existau date privind pericolul, dar nu s-a intervenit

Cîţu a spus că cei care doar cer salarii mai mari nu vor avea în el un partener.

„Haideţi să vedem dacă nu au dotări, să vedem unde este nevoie de dotări, cât s-a cheltuit pentru pregătire şi aşa mai departe. Putem pune lucrurile pe masă, transparent. Dacă doar stăm şi cerem salarii mai mari şi drepturi mai multe, nu vor avea în mine un partener, dacă sunt de acord şi vor să facă reformă, toţi cei care vor să facă reformă a statului vor avea în mine un partener”, a adăugat premierul.

Împuternicitul adjunct al inspectorului general al Poliţiei Române, Florentin Brăcea, a declarat, joi, că poliţiştii care au intervenit în cazul Oneşti nu ştiau că autorul crimelor avea antecedente penale.

„O primă concluzie a anchetei – poliţiştii care au intervenit nu au documentat profilul autorului”, a spus Brăcea într-o declaraţie de presă la sediul IGPR.

sursa: agerpres.ro  

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. pilu

    vineri, 12.03.2021 at 13:37

    Atata timp cat in politie sunt angajati aia care nu au razbatut nicaieri, nu poti sa faci performanta. Meseriasi sunt putini, si astia nu ajung peste tot.Cum este politia asa este si PSD-ul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax