Connect with us
Publicitate

BLAJ

Trei bărbați din Blaj, REȚINUȚI de polițiști după ce au provocat un scandal pe o stradă din municipiu

Publicat

Poliţiştii din Blaj au reţinut trei bărbați care sunt cercetați pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Aceștia ar fi provocat scandal, în timp ce se aflau pe o stradă din municipiu.

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 martie 2021, poliţiştii din Blaj au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă trei bărbați, de 35, 36 și 37 de ani, toți din municipiul Blaj, care sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în noaptea de 13/14 martie 2021, ar fi provocat un scandal, în timp ce aflau pe o stradă din municipiu, tulburând ordinea și liniștea publică.

În cursul zilei de luni, 15 martie 2021, cei trei reținuți vor fi prezentați în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax