Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO: Peste 300 de albaiulieni au participat sâmbătă la prima acțiune de plantare din cadrul campaniei „Rădăcini în Alba Iulia”

Publicat

Peste 300 de albaiulieni au participat sâmbătă la prima acțiune din cadrul campaniei „Rădăcini în Alba Iulia”. Cu această ocazie au fost plantați sute de arbuști și pomi, în mai multe zone din municipiu, pentru îngrijirea și dezvoltarea zonelor verzi.

„Peste 300 de albaiulieni au participat, astăzi, la prima acțiune din cadrul campaniei „Rădăcini în Alba Iulia”, prin care ne dorim să plantăm cât mai mulți arbori în oraș, să îngrijim și dezvoltăm cât de mult posibil zonele vezi.

Citește și Reguli pentru plantarea pomilor primăvara. Un specialist în horticultură explică unde se greșește

 

Astfel de acțiuni vor continua iar dorința noastră este ca ele să devină o obișnuință, un fapt normal și recurent în orașul nostru. Am avut parte de o zi minunată și însorită, parcă o primă zi de primăvară cu adevărat, și mă bucur nespus pentru că albaiulienii au răspuns în număr atât de mare apelului nostru. De asemenea, am primit zeci și sute de mesaje de la diverse persoane, omeni de afaceri sau simpli cetățeni, care susțin și vor să sprijine astfel de acțiuni.

Le mulțumesc tuturor celor care au participat la acțiune, tuturor celor care ne-au transmis mesaje de susținere și, încă de pe acum, le mulțumesc tuturor celor care vor fi alături de noi în următoarele acțiuni. Am convingerea că împreună, prin astfel de acțiuni, putem transforma orașul nostru într-unul curat, cu cât mai multe zone și spații verzi”, a transmis primarul Gabriel Pleșa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Pop Iulia Cornelia

    sâmbătă, 20.03.2021 at 14:32

    Felicitări pentru inițiativă! 🌲🌳

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax