Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Primăria Alba Iulia vrea să extindă iluminatul stradal fără licitație, printr-un act adițional în valoare de 1,1 milioane de lei

Publicat

Primăria din Alba Iulia intenționează să încheie un act adițional la contractul de delegare prin concesionare a serviciului de iluminat public din oraș.

Este vorba despre o serie de lucrări în valoare de aproape 1,1 milioane de lei, pe care administrația vrea să le realizeze fără licitație sau alt tip de achiziție, printr-un act adițional cu o firmă care deja realizează asemenea lucrări în oraș. 

Contractul, semnat cu SC Flash Lighting Services SA va avea o valoare majorată cu aproape 1,1 milioane de lei (la care se adaugă TVA), se arată într-un proiect de hotărâre care se va afla pe masa consilierilor locali la următoarea ședință a CL Alba Iulia.

Actul adițional vizează construirea rețelei de iluminat public pe străzile George Sand, Bazna, Blandiana, Aleea Cetinei, Dimitrie Anghel, Francesca, Lotru, Modena, Otilia Cazimir, Răchitei, Tuberozelor, Tudor Vianu și Sălaj.

De asemenea, vor mai fi realizate 5 treceri de pietoni iluminate suplimentar pe străzile Alexandru Ioan Cuza (2), Calea Moților (1), Zlatnei (2).

Inițiatorul proiectului este Gabriel Pleșa. Potrivit raportului de specialitate, primăria are în derulare mai multe proiecte de contruire a rețelei de iluminat public, finanțate din fonduri europene, dar străzile respective nu au fost cuprinse pentru că la momentul respectiv nu erau în patrimoniul orașului.

În aceste condiții, aparatul de specialitate al primăriei a propus contractarea lucrărilor fără licitație, prin act adițional, direct cu Flash Lighting Services SA.

De altfel, potrivit raportului amintit, tot firma respectivă a realizat și documentația tehnico-economică în baza căreia a rezultat suma de 1,1 milioane de lei.

Documentul poate fi accesat AICI.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax