Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

FOTO: Echipa Xeo Academy de la Colegiul HCC Alba Iulia, locul 1 la competiția First Lego League Challenge de la Cluj

Publicat

Echipa Xeo Academy de la Colegiul ”Horea, Cloșca și Crișan” din Alba a câștigat Locul 1 și Premiul “Campionul First LEGO League”, la competiția regională de la Cluj-Napoca.

Echipa de robotică Xeo Academy de la HCC a participat online, duminică, la etapa regională de la Cluj a competiției FIRST LEGO League Challenge.

Membrii echipei, elevii de clasa a IX-a, plini de entuziasm și dornici să rezolve într-un mod inovativ provocările din competiție, spun au primit veștile cu emoție și bucurie.

“După luni de efort și momente grele pe care a trebuit să le depășim, am reușit să trecem peste obstacolele ce ne-au apărut în cale cu ajutorul mentorilor noștri.

Nu ne-am așteptat la un rezultat atât de bun, primind veștile cu emoție și bucurie.

Pentru noi, această competiție a fost o ocazie să învățăm multe lucruri și să ne maturizăm, iar, împreună am devenit ca o familie. În urma probelor de robotică, inovare, valori fundamentale și meciul robotului, ne-am calificat la etapa națională din 23 mai, la care sperăm să impresionăm juriul”, au transmis aceștia.

FIRST LEGO League Challenge este organizată în România de Asociația ”Creștem”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax