Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE VIDEO: CRIMA de la Răhău. Momentul în care principalul suspect a fost prins

Publicat

Principalul suspect în cazul crimei de la Răhău, un bărbat de 36 de ani din localitate, a fost prins într-o zonă împădurită din apropierea satului, la câteva ore după faptă.

UPDATE: Potrivit unor surse, bărbatul se numește Alexandru P. (36 de ani), din Răhău și ar fi fost coleg de serviciu cu victima și cu iubita acestuia.

Pe pagina sa de Facebook, într-una dintre fotografiile postate, acesta apare îmbrăcat într-o haină ce pare a fi militară.

Vezi și Cazul crimei de la Răhău. Atacatorul, REȚINUT pentru 24 de ore. Va fi propus pentru arestare preventivă

În imagini se poate observa cum bărbatul este pus la pământ, în momentul în care a fost prins, și este întrebat: ”Unde este cuțitul?” (presupusa armă a crimei – n.r.).

Reamintim că, din primele date, bărbatul de 36 de ani l-ar fi înjunghiat pe un tânăr de 22 de ani cu un cuțit în zona inimii și a rănit-o pe iubita acesteia, o tânără de 21 de ani.

După ce i-ar fi atacat, bărbatul ar fi fugit de la locul faptei. Acesta este din Răhău.

Vezi și FOTO-VIDEO: CRIMA de la Răhău. Principalul suspect, transportat de la sediul Poliției Sebeș, la Parchet pentru audieri

Crima s-ar fi petrecut în casa în care locuia victima, în jurul orei 4.00. Atacatorul ar fi fost prins luni, înainte de orele amiezii, într-o pădure din apropierea localității Răhău.

În ceea ce privește starea tinerei rănite, reprezentanții Spitalului Orășenesc Cugir au precizat pentru Alba24.ro că aceasta este în stare stabilă, având câteva plăgi produse prin tăiere.

Principalul suspect în cazul crimei de la Răhău nu a făcut vreo declarație, la ieșirea din sediul Poliției Sebeș. Se puteau observa în zona feței câteva urme de răni.

Acesta a fost transportat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, pentru audieri. Va fi prezentat instanței pentru luarea măsurilor legale.

UPDATE 1: Potrivit unor surse din localitate, atacatorul ar fi urcat pe acoperișul casei și apoi ar fi pătruns în interiorul imobilului.

Aceleași surse au precizat că ar fi existat alte conflicte în trecut între suspect și victimă și că familia acestuia ar fi fost amenințată de către atacator că îi va face rău tânărului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax