Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Fetiță de 11 ani din Alba, mușcată de un câine, în zona feței. Proprietara animalului a decedat după șoc

Publicat

Incident șocant în județul Alba. O fetiță de 11 ani care se afla la rude în satul Tăuți a fost mușcată de un câine Husky. Proprietara animalului a decedat la scurt timp după incident, din cauza șocului.

Totul s-a petrecut vineri, când fetița se afla în vizită la vecina unei cunoștințe din localitate. A vrut să se joace cu câinele, iar acesta a mușcat-o pe copilă în zona feței, au precizat reprezentanții IPJ Alba pentru alba24.ro.

Când ar fi vrut să îi acorde ajutor copilei, proprietara animalului ar fi avut un șoc și s-a prăbușit la pământ.

Echipajul de Ambulanță sosit la fața locului a încercat să o resusciteze, însă fără succes.

Poliția a deschis dosar penal pentru a cerceta circumstanțele în care s-a produs incidentul. Se fac cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Femeia care a murit avea 67 de ani. Fetița a fost transportată la spitalul din Alba Iulia și apoi la Târgu-Mureș pentru îngrijiri medicale.

”S-a dus să se joace cu câinele şi a sărit câinele la ea, eu ştiu, şi femeia s-a dus în casă să aducă ceva să o panseze, să îi pună la faţă, şi a căzut acolo şi au dat de ea moartă”, a declarat un localnic pentru stirileprotv.ro. Potrivit acestuia, proprietara avea câinele de un an, dar ”nu era câinele care să fie dezlegat”.

foto: piaxabay.com – rol ilustrativ

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax