Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Bărbat din Lopadea Nouă, agresat de concubinul fiicei sale. Tânărul s-a ales cu dosar penal și ordin de protecție

Publicat

Polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au emis un ordin de protecție provizoriu față de un tânăr de 28 de ani care l-a agresat pe tatăl concubinei sale. Acesta s-a ales și cu dosar penal, pentru loviri sau alte violențe. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 3 mai 2021, în jurul orei 14:30, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud au fost sesizați de către un bărbat de 47 de ani, din comuna Lopadea Nouă, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași zile, ar fi fost agresat de către concubinul fiicei sale, un tânăr în vârstă de 28 de ani.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că agresiunea ar fi avut loc pe fondul unui conflict spontan și al consumului de băuturi alcoolice.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, a fost emis un ordin de protecție provizoriu, iar agresorul a fost obligat să părăsească deîndată locuința comună.

Pe numele său, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax