Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

FOTO VIDEO ACCIDENT MORTAL pe A1 Sebeș-Sibiu. TREI persoane au decedat. Un autoturism și un utilaj de deszăpezire s-au lovit

Publicat


Preluare video. Folositi acest cod pentru a afisa video-ul de mai sus pe siteul dvs.

<p><script type="pmdelayedscript" src="https://video.onnetwork.tv/embed.php?sid=MWZILDFrcm4sMA==" data-perfmatters-type="text/javascript" data-cfasync="false" data-no-optimize="1" data-no-defer="1" data-no-minify="1"> </script></p>


Un accident rutier grav s-a produs luni dimineața pe autostrada A1 Sebeș-Sibiu, la kilometrul 270, pe sensul de mers spre Sibiu. Au fost implicate un autoturism și autoutilitară de deszăpezire. Trei persoane și-au pierdut viața.

UPDATE, ora 13.17: Traficul a revenit la normal, pe A1 Sebeș-Sibiu, la Săliște, în zona accidentului, potrivit Poliției Sibiu.

”Este un context tragic în care atragem atenția conducătorilor auto să circule prudent, să reducă viteza de deplasare în condiții de ninsoare, carosabil umed sau acoperit cu mâzgă ori polei și să mărească distanța de siguranță între autovehicule.

La fel de important este ca șoferii să nu conducă obosiți și nici sub influența alcoolului, manifestând atenție sporită la eventualele blocaje în trafic sau la prezența utilajelor de deszăpezire” – IPJ Sibiu.

UPDATE, ora 12.41: Potrivit IPJ Sibiu, în autoturism se aflau 5 bărbați. Cele trei persoane decedate sunt din județul Bacău: șoferul în vârstă de 63 de ani  și doi pasageri de 40 de ani, respectiv 57 de ani.

La spital au fost transportați doi tineri: unul în vârstă de 17 ani, din județul Bacău, celălalt de 20 de ani, din județul Vaslui.

În continuare, traficul rutier este deviat pe DN1 la Săliște.

UPDATE, ora 11.00: Potrivit IPJ Sibiu și ISU Sibiu, trei persoane au decedat.

”La fața locului echipajele de pompieri militari au intervenit pentru descarcerarea a  trei victime care au fost declarate decedate în urma impactului. Alte două persoane, de sex masculin, în vârstă de circa 17 ani, respectiv 20 de ani au primit îngrijiri medicale și au fost transportate la UPU Sibiu, conștiente și politraumatizate” – ISU Sibiu.

Potrivit unor surse, autoturismul implicat în accident este înmatriculat în județul Bacău.

Centrul InfoTrafic Poliția Română, ora 10.35: ”pe Autostrada A1 pe sensul Deva către Sibiu, la kilometrul 270, în zona localității Săliște, județul Sibiu, un autoturism a lovit din spate un utilaj de deszăpezire, în urma impactului rezultând trei persoane decedate și una rănită grav. Carosabilul este umed, fără depunere de zăpadă, fiind condiții de vizibilitate bună. Circulația este oprită pe sensul către Sibiu, fiind deviat traficul pe DN 1”.

Știrea inițială

Potrivit ISU Sibiu, din primele informații, sunt implicate 5 persoane, dintre care 3 persoane sunt încarcerate.

ISU Sibiu intervine de urgență cu trei echipaje SMURD, o autospecială de transport și salvare victime multiple, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere cu apă și spumă.

IPJ Sibiu a transmis că sunt cinci persoane rănite. Accidentul s-a petrecut în zona Săliște.

Este vorba despre o coliziune între un autoturism și un utilaj DRDP Brașov.

Polițiștii rutieri sunt la fața locului și efectuează cercetări în vederea stabilirii circumstanțelor în care s-a produs accidentul.

Traficul rutier a fost deviat.

video: ISU Sibiu

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Boeriu Catalin

    luni, 11.01.2021 at 17:20

    Pot ajuta la recuperarea daunelor materiale si morale in favoarea victimelor nevinovate a accidentelor auto, precum si pentru urmasii acestora, de la asiguratorul soferului nevinovat (polita RCA). Dupa caz, pot asigura cheltuielile cu ingrijirile medicale, precum si cu recuperarea. C. Boeriu 0720 947 252.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax