Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Accident la ieșire din Lunca Mureș spre Războieni: Pasagera unei motociclete a fost transportată la spitalul din Aiud

Publicat

Un accident rutier s-a produs vineri, în jurul orei 18.00, pe DJ 107F, la ieșirea din Lunca Mureș spre Războieni. Un motociclist care circula din direcția Cluj-Napoca spre Războieni a lovit un biciclist. Soția motociclistului, pasageră pe locul din spate, a fost rănită și transportată la spitalul din Aiud.

Din informațiile polițiștilor, biciclistul a ieșit de pe un drum secundar și a tăiat calea motociclistului care circula regulamentar pe drumul județean. Motociclistul l-a lovit pe biciclist, un localnic din Lunca Mureș.

În urma impactului, pasagera de pe locul din spate al motocicletei, o femeie în vârstă de 42 de ani din Târgu Mureș, a fost rănită și transportată la spital. Medicii i-au oferit îngrijiri, a fost pansată și nu a rămas internată.

Polițiștii fac cercetări și urmează să stabilească eventualele sancțiuni.

Vă prezentăm comunicatul IPJ Alba, de sâmbătă, 23 iunie:

„În data de 22.06.2012, ora 18.07, Poliţia Oraşului Ocna Mureş a fost sesizată prin SNUAU 112, cu privire la faptul că pe drumul judeţean 107 F, în afara localităţii Lunca Mureşului, s-a produs un accident rutier.

Echipa de cercetare deplasată la locul accidentului a constatat că G.I., de 74 de ani, din comuna Lunca Mureşului, în timp ce circula pe o bicicletă, a pătruns de pe un drum de ţară, pe D.J.107 F, fără să acorde prioritate de trecere unei motociclete condusă în direcţia Lunca Mureşului – Războieni, de B.L., de 37 de ani, din comuna Cristeşti, judeţul Mureş, intrând în coliziune laterală cu aceasta.

În urma accidentului, o femeie în vârstă de 42 de ani, pasageră pe motocicletă, a suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internată în spital.

Atât biciclistul cât şi conducătorul motocicletei, au fost testaţi cu aparatul etilotest care a evidenţiat faptul că nici unul nu era sub influenţa alcoolului.”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax