Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

VIDEO:Formația ”Calliope”, locul doi la Festivalul Naţional Studenţesc de Dans 2011.Vezi cum au dansat albaiuliencele

Publicat

Veștile bune încep să sosească pentru formația ”Calliope”, care a participat la Festivalul Naţional Studenţesc de Dans 2011, organizat la Sibiu, în perioada 3-6 noiembrie. „Calliope” a reuşit să obţină locul doi, după depunerea unei contestaţii de către coregraful Gabriel Popovici, privind reconsiderarea concurenţilor.

Organizatorii au recalculat notele oferite de juriu și au decis să premieze formația de dans ”Calliope”, oferind a doua treaptă a podiumului, un loc binemeritat de formația albaiuliană, întrucat atmosfera creată pe scenă a fost cu adevărat spectaculoasă. ”Am fost sunat de organizatorii de la Sibiu, care mi-au comunicat că au greșit la festivitatea de premiere și vor oferi de zilele Unirii o diplomă pentru locul secund și o plachetă din partea domnilor de la Sibiu. Într-un fel, s-a văzut acum că am fost viciați, mi-aș fi dorit ca fetele să fie premiate acolo, pe scenă, pentru că noi oricum ne știam valoarea adevărată. Era alt sentiment pentru fete, să fie premiate acolo pe scenă”, a declarat Gabriel Popovici, coregraful trupei de dans ”Calliope”.

Directorul adjunct de la Casa de Cultură a Studenților din Sibiu va sosi special la Alba Iulia, pentru a premia formația ”Calliope”. Chiar și așa, fără premiu a rămas ”Arieșul Ritmic” din Câmpeni, cu toate că fetele antrenate de Anada Buda au încântat publicul prezent.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax