Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Albaiulianul Tiberiu Bărbulețiu numit, temporar, secretar general la Ministerul Transporturilor

Publicat

Albaiulianul Tiberiu Bărbulețiu a fost numit temporar, prin decizia premierului  Victor Ponta, secretar general al Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii. Ponta a semnat miercuri deciziile privind exercitarea, cu caracter temporar, a unor funcţii publice vacante din categoria înalţilor funcţionari publici pentru mai mulţi secretari generali ai unor ministere, printre care se află și Bărbulețiu.

Deși s-a născut la Blaj, Bărbuleţiu (49 ani)  a locuit mai bine de 30 de ani în Alba Iulia, unde a absolvit Liceul „Horea, Cloșca și Crișan” și a încercat să se lanseze în afaceri, în special în domeniul comerțului și turismului. Este inginer în transporturi, MBA și doctor în sociologie economică.  Este secretar executiv al Partidului Naţional Liberal (coordonator pentru Regiunea 7 Centru). În perioada 2001-2004, a fost expert  la biroul parlamentar al deputatului Dan Simedru, în  2004-2008, deputat de Alba în Parlamentul României, iar între 2007 – 2009 a fost europarlamentar. De aproape 10 ani, s-a mutat la București împreună cu familia. În timpul Guvernului Tăriceanu, soția acestuia, Monica Bărbulețiu, a deținut o funcție de conducere în același minister. De la Instalarea Guvernului Ponta, a fost consilier personal al ministrului Transporturilor, Ovidiu Silaghi.

Acesta îşi va prelua funcţia după publicarea deciziilor primului-ministru în Monitorul Oficial al României.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax