Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Albaiulienii reclamă la Protecţia Consumatorului modalitatea de facturare pentru utilități

Publicat

Comisariatul judeţean pentru Protecţia Consumatorului Alba

Cele mai multe reclamaţii primite la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (OPC) Alba  în ultima perioadă se referă la modalitatea de facturare a utilităţilor. Aproximativ 80% din cazurile reclamate s-au dovedit însă a fi nefondate.

”Am primit foarte multe reclamații la  facturile pentru gaz, apă și curent. Oamenii contestau facturarea la apă, pe metri cub și la gaz la fel. La facturile pentru curent, am primit reclamații legate de facturi și de tehnică, din cauza întreruperii curentului. În mare parte legate de facturi, în proporție de 80% din reclamații s-au dovedit a fi nefondate”, a declarat directorul OPC Alba, Dorian Vuşcan.

În altă ordine de idei, întrebat despre condiţiile în care vânzătorii ambulanţi comercializează produse alimentare în spaţiile publice, în special porumb fiert, directorul OPC Alba a precizat că nu a primit reclamații în acest sens: ”Noi nu am văzut, la noi în Alba vânzători de porumb fiert. Ei pot vinde doar dacă au acceptul celor de la Direcția Agricolă, atunci e legal și binențeles dacă vând în condiții igienice”.

Astfel de comercianţi pot fi găsiţi în mai multe zone ale oraşului, ca de exemplu la intrarea în ștrand, la piața agroalimentară din Cetate sau pe Bulevardul Transilvaniei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. toby

    luni, 08.08.2011 at 16:31

    ……la ce va-ti asteptat …sa va faca dreptate opc-ul nici nu stiu ce si cum sa verifice …sunt nepunticiosi…..

  2. toby

    luni, 08.08.2011 at 16:34

    …se vinde porumb fiert ,nu porumb crud …e clar ce treaba are directia agricola cu porumbul FIERT!!!??

  3. abbilbal

    marți, 09.08.2011 at 03:04

    Salariaţii OPC nu au văzut vânzători de porumb fiert la Alba Iulia? Foarte interesasnt. Mai ales că aceşti vânzători stăteau, încă din iarnă, pe trotuarul intersecţiei Bulevardelor Transilvaniei şi Revoluţiei chiar în locul de unde au plecat revoluţionarii în 1989. Dar probabil salariaţii OPC circulă numai cu „rata” la etaj.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax