Connect with us
Publicitate

SPORT

Antrenorul Zlatnei, Dorel Mureșan: ”Voi avea un lot de 23 de jucători”

Publicat

Antrenorul grupării de Liga a III-a CS Zlatna, Dorel Mureșan, susține că în această săptămână îi va fi completat lotul de jucători, care cifrează în momentul de față 20 de fotbaliști. Conform antrenorului, divizionara terță va avea în lot 23 de jucători.

După două remize obținute în 14 oameni, trupa antrenată de Dorel Mureșan se pregătește să revină la normal. În aceste momente, tehnicianul Zlatnei are la dispoziție 20 de fotbaliști, iar pe parcursul acestei săptămâni vor mai sosi trei nume noi. ”Încet, încet ne punem și noi la punct, în ceea ce privește lotul de jucători. Avem 20 acum, la antrenamente ne vor mai sosi încă trei, voi avea un lot de 23 de jucători”, a declarat Dorel Mureșan.

Acesta susține că până în iarnă echipa lui va rămâne în efectivul de 23 de și nu va renunța la niciun jucător aflat momentan sub comanda sa, doar că pe alocuri vestiarul Zlatnei pare împărțit în două: jucătorii vechi și cei nou-veniți de la Cluj, pe filiera antrenorului Mureșan.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax