Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Albaiulienii, chemați pe Facebook la un miting în fața Prefecturii. Rețelele de socializare abundă de mesaje pro sau contra protestelor

Publicat

Pe rețelele de socializare au fost postate apeluri la noi proteste în Alba Iulia. Cetățenii orașului sunt chemați, astăzi, începând cu ora 16.00, la un miting în fața sediului Instituţiei Prefectului Alba.

Unul dintre apeluri a fost postat de Clubul Studenţesc Liberal Alba, care invită albaiulienii să iasă din nou în stradă pentru „a-şi apăra drepturile”:

„Vom ieşi în stradă, să ne apărăm drepturile şi le vom demonstra că şi nouă ne pasă de soarta voastră şi a noastră. Alătură-te şi tu! Vă aşteptăm în număr cât mai mare!”, se spune în invitaţia lansată de Clubul Studenţesc Liberal Alba.

La rândul său, liberalul Rareş Buglea a postat pe pagina personală de Facebook o invitaţie pentru „albaiulienii curajoşi şi civilizaţi” pentru a se reuni astăzi, la ora 16.00, în faţa Prefecturii Alba.

„Alba Iulia, oraş martir în revoluţia anticomunistă şi candidată la titlul de Capitală Cultural Europeană în 2020, are datoria de onoare să nu stea în adormire. Noi toţi românii trebuie să ne trezim, să nu ne fie teamă să protestăm! E dreptul nostru constituţional. E pentru prima oară după mulţi ani când putem să credem în forţele şi puterea noastră de a merge până la capăt! Altfel totul nu va fi decât un foc de paie, ce se va transforma într- o victorie a Preşedintelui Băsescu şi a PDL! Să sperăm şi să credem ca acest an să fie unul major al speranţei, al schimbării! Iar tinerii de azi şi de ieri vor trebui să-şi spună în mod hotărât cuvântul. Pentru că ei trebuie să decidă în viitorul apropiat, cum vor şi cum le place să trăiască în această ţară, care este a noastră, a tuturor! A sosit timpul să se producă schimbul între generaţii. Cei de acum, în frunte cu Preşedintele Băsescu, Prim-ministrul Boc şi camarila lor hidoasă vor trebui să plece! Nimeni nu o să-i plângă! Iar istoria nu-i va consemna la un mod pozitiv! Nişte simpli jefuitori, paranoici, care au reuşit doar să aducă acestui popor minunat doar jalea şi durerea în casă. Nu mai cred că am avut în aceşti 22 de ani vreun conducător adevărat, cinstit şi vertical! De la Iliescu la Băsescu, toţi au semănat doar furtună şi au răspândit doar durerea în sufletul românilor, pe care i-au înfometat şi i-au ignorat cu bună ştiinţă, după ce au ajuns în vârful ierarhiilor!
A sosit momentul ca să se termine toate acestea! Să credem în demnitatea noastră de popor onest şi cinstit! Cam atât! Să ne adunăm mâine la sfat!”, a postat luni, pe pagina de Facebook, notarul public Nelu Milaciu.

Rețelele de socializare sunt practic invadate de mesaje pro sau contra protestelor anti-Băsescu. Acestea conțin atât îndemnuri revoluționare, cât și texte comice de genul  „Dacă nu scrieți corect pe pancarte, o să vă bată jandarmii” sau „Îmi vine de la stomac când deschid televizorul sau multe ziare on-line: m-am săturat de ştiri cu, despre şi pentru manifestanţi – dintre care, cu câteva luni în urmă, mulţi aruncau cu pietre în maşinile SMURD, convinşi fiind că umblă prin oraşe să fure copii, ca să le ia organele!”

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. victor

    marți, 17.01.2012 at 17:35

    am citi ca alba iulia e oras martir da.cine,ma rog a murit la revolutie?ca eu nu stiu !dar atunci de timisoata ce spuneti,acela nu este oras martir?acum inteleg si eu de ce sunt atatia revolutionari platiti din banii nostri !Rusine!si inca ceva,la Bucuresti,acum se scandeaza si impotriva liberalilor si a pesedistilor a tuturor partidelor si asta e un fapt bun !
    Sa nu mai fure nimeni miscarea de masa,sa nu mai profite nimeni de vointa maselor,toti oamenii politici sunt la fel!
    Ne trebuie o alta clasa politica fara vreun nume care exista acum,fara partidele de acum.Deci fugiti baieti si mascati-va in alt tip de tineret,abandonati liberalii si inscrieti-va in vreo organizatie inexistenta.Oamenii au venit cu portretul lui Ceausescu,da-i Doamne ,romanului,mintea de la urma!

  2. detalii

    marți, 17.01.2012 at 18:19

    la alba iulia au murit omeni in timpul revolutiei. In imprejurari neclare, dar au murit din pacate. Dar, evident, nu se compara cu Timisoara
    In rest bati cimpiii

  3. Tudor Gheorghe

    sâmbătă, 21.01.2012 at 22:09

    Din Alba Iulia sunt doi parlamentari (singurii) care cer modificarea Legii 341/2004!!!
    SIATI?

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax