Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Aventurile unui bărbat cu COVID din Alba Iulia. A fugit de trei ori într-o singură zi din spitalul în care era internat

Publicat

Un bărbat din Alba Iulia, confirmat pozitiv cu COVID-19, a fugit de trei ori într-o singură zi din spitalul în care era internat. 

Mai exact, bărbatul era internat pe Secția de Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență Alba Iulia, într-un salon de la parterul unității medicale. Faptele s-au petrecut duminică 15 noiembrie. 

AICI: GHID de CARANTINĂ în Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Cugir, Abrud și Ciugud: Reguli și interdicții, documente de deplasare, amenzi

Prima dată bărbatul a fugit de dimineață din spital și a fost prins de polițiști pe strada. Potrivit reprezentanților IPJ Alba, în cursul zilei de duminică au fost trei apeluri la 112 prin care s-a anunțat că bărbatul a fugit din spital.

A doua fugă a bărbatul din unitatea medicală s-a petrecut în jurul amiezii. Bărbatul a fost găsit de oamenii legii acasă.

Seara, în jurul orei 19.00, bărbatul a fugit iar de pe secția de Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Alba Iulia și a fost găsit de polițiști tot acasă.

Potrivit surselor alba24.ro, bărbatul a fost internat într-o altă unitate medicală. De asemenea, pe numele său au fost întocmite dosare penale pentru zădărnicirea și combaterea bolilor pentru fiecare faptă în parte.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Sifredi

    luni, 16.11.2020 at 11:25

    Parca internarea nu mai era obligatorie. Va mirati de ce avem atatea infectari, oamenilor le este frica sa se testeze ca sa nu fie internati cu forta in spital, si stau acasa pana in ultimul moment infectand astfel si pe altii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax