Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

UPDATE/ FOTO: Bărbatul din Alba Iulia dat dispărut după ce a plecat de la fiul său, GĂSIT la marginea satului Izvorul Ampoiului

Publicat

Bărbatul în vărstă de 61 de ani dat dispărut după ce a plecat de la locuința fiului său din Alba Iulia și nu a mai revenit a fost găsit, vineri, după câteva ore de căutări.

Potrivit IPJ Alba, bărbatul nu a fost victima vreunei infracțiuni în perioada în care a lipsit.

UPDATE: Reprezentanții IJJ Alba au declarat că bărbatul dat dispărut a fost găsit de un echipaj de jandarmi, vineri, în jurul  orei 15.00, la marginea localității Izvorul Ampoiului.

”Astăzi în jurul orei 15.00, un echipaj de jandarmi montani care se îndrepta spre Postul de Jandarmi Montan Roșia Montană, a observat la intrarea în localitatea Izvorul Ampoiului, o persoană aflată pe marginea carosabilului, ce avea semnalmentele unui bărbat dispărut în data de 16 ianuarie, care plecase de la locuința fiului său, fără a se mai întoarce. Bărbatul se îndrepta spre Alba Iulia, nu deținea documente asupra lui și a fost condus la sediul poliției în vederea identificării și luării măsurilor legale. Acesta era într-o stare de sănătate bună și nu a solicitat îngrijiri medicale”, a informat IJJ Alba.

Polițiștii din Alba Iulia au cerut ajutorul cetățenilor pentru a-l găsi pe bărbat după ce au fost sesizați, joi seara, de către un bărbat din cartierul Micești al municipiului Alba Iulia, că tatăl său, BALAZS RUPI, de 61 de ani, a plecat de la locuința sa din Alba Iulia și nu a mai revenit.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax