Connect with us
Publicitate

SPORT

BASCHET: CS Universitatea poate obține a opta victorie consecutivă în retur

Publicat

CS Universitatea va juca joi, în fața propriilor suporteri, partida restantă cu Olimpia București, meci amânat din cauza condițiilor meteorologice. Echipa antrenată de Tomas Bilek nu concepe să rateze victoria, mai ales că echipa din București este alcătuită în mare parte din jucătoare tinere.

După șapte victorii consecutive obținute în returul campionatului, CS Universitatea are șanse mari să obțină al optulea succes, mai ales că la Alba Iulia ajunge echipa aflată pe locul 14. ”Întâlnim o echipă tânără, va fi un meci puțin mai ușor, dar trebuie să-l abordăm cu seriozitate. Cred că aceste victorii consecutive sunt rezultatul muncii noastre, dar trebuie să continuăm pe aceeași linie și să câștigăm cât mai multe meciuri”, a declarat Tomas Bilek, antrenor principal CS Universitatea.

Partida de la Alba Iulia va avea loc joi, de la ora 18.00, în sala de sport a Universității ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Meciul va fi arbitrat de Ciprian Ciocan și Amalia Marchiș, iar comisarul acestei partide va fi Nicolae Danețiu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax