Connect with us
Publicitate

SPORT

BASCHET: LPS Alba Iulia s-a calificat la turneul semi-final, după ce a obținut două victorii la Timișoara

Publicat

Baschetbalistele de la Liceul cu Program Sportiv din Alba Iulia s-au calificat  la turneul semi-final, după ce au trecut de o serie de trei turnee, ultimul având loc în acest week-end, la Timișoara. Echipa albaiuliană, pregătită de Valentin Urian s-a întors cu două victorii și o înfrângere, aducând calificarea la turneul semi-final, ce are mari șanse să se desfășoare la Alba Iulia.

LPS Alba Iulia a câștigat cu 20-0, în meciul cu Reghinul (prin neprezentarea grupării din Reghin), 48-45 cu CSS Bega Timișoara, în lotul timișorenelor aflânduse și Bianca Blănaru, componenta lotului de divizia A a grupării Bega Timișoara, dar și componentă a lotului național. Formația noastră a pierdut și un meci cu BC MC Cluj-Napoca, cu scorul de 76-50, cu toate că, la finele sfertului trei, tabela indica 46-46. ”Calificarea la turneul semi-final înseamnă mult pentru noi, ne-am calificat în fața echipelor care au fost campioane sau vicecampioane. Jucăm contra echipelor cu tradiție, iar faptul că ne-am calificat înseamnă mult pentru noi, pentru fete și pentru acest oraș. Noi încercăm să promovăm cât mai multe jucătoare la loturile naționale, deja și la echipa de Divizia A, Florina Palco a fost legitimată. Dacă am ajunge la turneul final ar fi extraordinar, însă trebuie să muncim mult pentru a ajunge acolo”, a declarat Valentin Urian, antrenor LPS Alba Iulia.

Lotul Alba Iulia a fost alcătuit din următoarele sportive: Andreea Buțurcă, Daniela Enache, Iulia Taltabeț, Florina Palco, Iuliana Petrifălean, Mădălina Vasinc, Ana-Maria Pogan, Maria Dărăban, Andreea Hada, Anita Klooss, Mihaela Bala.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax