Connect with us
Publicitate

SPORT

Baschet: Sportul Studențesc – CS Universitatea Alba Iulia, 70-85. Studentele au debutat cu dreptul în noua stagiune

Publicat

Sala  de sport ”Transilvania” din Sibiu a găzduit prima etapă a Diviziei A la baschet feminin, prima rundă fiind programată pe teren neutru.  Gruparea pregătită de Tomas Bilek s-a impus cu 70-85 (pe sferturi, 16-22, 17-20, 15-20, 22-23) în runda inaugurală și a arătat ca o echipă mare la Sibiu.

Debut promițător de campionat pentru CS Universitatea ”1 Decembrie 1918” Alba Iulia. Echipa ce a avut parte de câteva transferuri spectaculoase în această vară a câștigat fără dubii primul joc cu CS Universitatea. ”A fost un joc destul de încâlcit al ambelor formații, în unele momente am intrat în jocul adversarelor, dar în cea mai mare parte am condus ostilitățile. Mulțumim galeriei pentru sprijinul oferit și sperăm să-i vedem în număr cât mai mare și la meciurile de acasă. Sper să câștigăm și săptămâna viitoare pe propriul teren”, a declarat directorul sportiv al Universității, Petru Eleș.

Punctele formației noastre au fost marcate de: Harrison 21, Parker 21, Salley 19,  Tarța 11, Abramzon 7, Dincă 5, Manta 1. Au mai jucat Voica și Precup.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax