Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

BASCHET: Trupa lui Tomas Bilek, favorită în partida de la Iași. Politehnica – CS Universitatea, miercuri la 15.30

Publicat

CS Universitatea Alba Iulia joacă miercuri în deplasare cu Politehnica Iași, iar la prima vedere trupa albaiuliană este favorită certă a acestei partide. Fără Nadia Parker, sportivă care va efectua marți un RMN la Sibiu și cu Elena Dincă incertă, fetele lui Bilek au pornit spre Iași cu gândul de a obține al patrulea succes consecutiv din acest retur.

Chiar dacă Nadia Parker este accidentată, antrenorul Bilek nu-i va resimți lipsa la acest joc, însă, dacă situația baschetbalistei se va agrava, atunci Alba ar putea avea mari probleme în derby-urile cu  Arad, Satu Mare sau Târgoviște. ”Avem parte de  un meci în deplasare, nu avem lotul complet, avem probleme cu accidentările, dar este un meci mai ușor, Iașiul nu e o echipă mare și noi mergem acolo pentru a câștiga”, a declarat antrenorul principal al echipei de baschet, Tomas Bilek.

Partida dintre cele două formații va avea loc miercuri de la ora 15.30, în Sala Sporturilor din Iași. Ulterior, CS Universitatea se va întâlni pe propriul teren cu  Olimpia București, într-o  dispută ce va avea loc sâmbătă la Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax