Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Bucurică și-a prelungit contractul cu Unirea Alba Iulia pe încă un an. Dinamo negociază cu oficialii albaiulieni transferul fotbalistului

Publicat

Vești bune pentru iubitorii echipei Unirea Alba Iulia: fundașul stânga Bogdan Bucurică a semnat prelungirea contractului cu echipa pregătită de Stelian Gherman, pe încă un sezon.

Fotbalistul  a acceptat să rămână la Alba Iulia, Bucurică fiind cel mai vechi echipier al Unirii Alba Iulia. ”Suntem bucuroși că Bucurică a semnat prelungirea contractului cu noi, este un jucător care a pus și suflet la această echipă și mă bucur că am reușit să-l convingem să continue la Alba Iulia”, a declarat Mihai Dăscălescu, președinte executiv FC Unirea Alba Iulia.

Chiar dacă a semnat prelungirea contractului cu Unirea Alba Iulia, fundașul Bogdan Bucurică ar putea să nu prindă returul pe ”Cetate” și asta deoarece Dinamo București este interesată de serviciile fotbalistului, iar oficialii  echipei Unirea Alba Iulia au confirmat negocierile cu gruparea din ”Ștefan Cel Mare”.

În acest tur de campionat, Bogdan Bucurică a reușit să marcheze trei goluri, două dintre ele fiind contra celor de la Gaz Metan Severin, pentru victoria albaiulienilor cu 3-0.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. the best zero

    joi, 12.01.2012 at 21:12

    va e jena si rusine cu specimenele ce se dau asi, dar esi sunt de 12 clase???

    • moderatorul de serviciu

      joi, 12.01.2012 at 23:31

      @the best zero, chiar ti se potriveste numele asta. ai putea si sa semnezi asa toate textele pe care le faci . N-am inteles aia cu es(t)i sau sunt de 12 clase? Greu de citit, greu de inteles. Vad ca esti obsedat de colegul nostru de la sport, care zici tu ca are 12 clase. Ar fi putut sa aiba 12 clase daca il dadeau parintii la scoala de la 8 ani. Dar l-au dat la 6… asa ca are, deocamdata 14 clase , mai are doua si termina cu dreptul.
      PS. Precis esti vreun spotiv de presa expirat, obosit si frustrat ca de cand a aparut alba24.ro te-a pus seful la munca. Iti dau si un sfat, ca sa nu mai suferi cand ai inpresia ca esti singurul detinator a unei informatii pe care o stie toata lumea. Nu mai scrie in online. Baga-ti stirile pe print. Sau fa-ti rost de un xerox. Tu tiparesti, tu citesti. Cu siguranta asa nu o sa te mai bantuie cosmarul copy/paste-ului.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax