Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Călin Potor vrea „curăţenie” în Primăria Alba Iulia: „O să plece o grămadă de angajați, pentru că nu le văd locul acolo”

Publicat

Canditatul USL la Primăria Alba Iulia pentru următoarele alegeri, Călin Potor a vorbit în cadrul emisiunii „Testul de Sinceritate” despre planurile sale după câştigarea mandatului de primar al municipiului. Plecând de la principiul „curăţenia este mama sănătăţii”, liberalul a recunoscut că intenţionează să se lepede de acei angajaţi din Primărie care „nu au capacitatea de a comunica, de a fi drăguţi, de a fi respectuoşi”.

În cazul în care va reuşi să obţină fotoliul de primar al Alba Iuliei, Călin Potor spune că va face o selecţie a funcţionarilor, iar cei care „nu ştiu să dialogheze cu cetăţenii, deşi sunt angajaţi de aceştia” vor pleca. Întrebat dacă intenţionează „să zboare vechea gardă” din Primăria Alba Iulia, Călin Potor a răspuns: „Nu vechea gardă. Sunt oameni care nu au capacitatea de a comunica, de a fi drăguţi, de a fi respectuoşi. O să plece şi din primărie o grămadă de angajaţi şi nu pentru că îi restructurează cineva. O să plece pentru că nu le văd locul acolo”, a mai spus Potor la emisiunea „Testul de sinceritate”, moderată de jurnalistul Dan Lungu.

Vezi mai jos „Testul de Sinceritate”, primul talk-show video online din județul Alba:

[media id=465 width=320 height=240]

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

3 Comentarii

3 Comentarii

  1. lila

    marți, 07.02.2012 at 12:27

    bine ma ca esti tu smecher. am vazut cum ai curatat spitalul, imi ajunge. acolo au ramas numai oameni draguti si respectuosi. a, era sa uit: si nu iau spaga!

  2. toma

    marți, 07.02.2012 at 13:34

    Si cine o sa le ia locul ,doctore ?

  3. Vali Suciu

    marți, 07.02.2012 at 14:45

    Caline, e o prostie si o sti prea bine. Citi dintre angajatii primariei au reletii directe cu cetatenii? Ceea ce trebuie sa faci tu este sa indepartezi acele 6-10 persoane care la ora actuala se bucura de favoruri *********e, cum ar fi salarii de sute de milioane, si sa pui altele in loc, alese de catre cei care, in urma cu 4 ani, imparteau galeti, sepci sau pliante in fata la Unirea… problema ta e ca nu vei gasi inlocuitori care sa corespunda „criteriilor” tale, care, pardon de vorba, sint identice.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax