Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Campania „Alternativă la vicii”, programată pentru astăzi, se amână din cauza condițiilor meteorologice nefavorabile

Publicat

Organizatorii evenimentului „Alternativă la vicii – Campanie stradală pentru promovarea unui stil de viață sănătos” au transmis că manifestarea, planificată pentru joi, nu va mai avea loc, din considerente meteorologice nefavorabile. Data reprogramării va fi comunicată în cel mai scurt timp.

„Datorită condiţiilor meteo nefavorabile, acţiunea „Alternativă la vicii – Campanie stradală pentru promovarea unui stil de viaţă sănătos” din cadrul proiectului „Săptămâna Naţională a Voluntariatului în municipiul Alba Iulia”, desfăşurată de Asociaţia Pro Tinereţe, Centrul Judeţean de Voluntariat Alba şi Centrul de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Alba şi planificată a se desfăşura în data de 17.05.2012 începând cu orele 11 în parcurile din Cetate şi Centru, se va amâna pentru o dată ulterioară care va fi comunicată în timp util”, au transmis organizatorii evenimentului.

Citiți aici în ce constă campania „Alternativă la vicii”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax