Connect with us
Publicitate

SPORT

Campionatul Național de Haltere și Campionatul Național de Orientare pentru CS Unirea

Publicat

În perioada 23-24 iulie, s-a desfășurat la Baia Mare Campionatul Naţional de Orientare cu bicicleta pe distanță ultra lungă. În proba seniorilor, Tamaș Bogya a trecut primul linia de sosire, parcurgând 29 de kilometri într-o oră, 23 de minute și 37 secunde.

Sportivul a cucerit argintul la Cupa României la  Orientare cu Mountain Bike. Acesta a  ocupat a doua treaptă a podiumului, parcurgând traseul în 37 de minute, într-o competiție ce a avut loc la Satu Mare.

În urma acestor competiții, CS Unirea și-a îmbogățit palmaresul, iar următoarele concursuri se anunță a fi mult mai promițătoare pentru club.

Tot la capitolul competiții recente figurează și Campionatul Național de Haltere dedicate juniorilor. Sportivii lui Ioan Frățilă au reușit să obțină patru medalii de bronz și una de argint. Alexandra Avram a luat și două bronzuri la categoria 75 de kg, iar Ana Maria Sturza a cucerit și ea o medalie de argint și două de bronz.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax