Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Cantina Universității ”1 Decembrie 1918”: Mâncare ca la mama acasă, la prețuri pentru studenţi

Publicat

Universitatea ”1 Decembrie 1918” din Alba Iulia oferă studenților, pe lângă condițiile de cazare bune, şi servicii de alimentaţie. Cantina Universității își așteaptă clienţii începând de luni, cu prețuri pe măsura buzunarelor studențești și cu mâncare mai bună decât la unele dintre restaurantele din oraș.

Cei care nu doresc să gătească sau nu le permite timpul din cauza cursurilor pot opta cu încredere la serviciile cantinei universității. Pe lângă prețurile foarte mici, calitatea produselor oferite nu-i nemulțumește pe studenți. De exemplu, un prânz care cuprinde o ciorbă de perișoare, un grătar din piept de pui, piure de cartofi și două chifle costă 10,80 lei. În plus, este disponibil şi desert.

Prețul unui meniu complet variază de la 8 la 15 lei, în funcție de opțiunile alese. Studenții găsesc zilnic, la cantină, între cinci sau șase sortimente de ciorbă şi felul doi. În topul preferințelor se află piureul de cartofi și cartofii prăjiți.

Cantina este deschisă zilnic între orele 11.30 și 15.00.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax