Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Pe DN67 C, între Tău şi Oaşa, circulaţia a fost blocată, din cauza furtunii. Mai multe gospodării inundate şi în Alba Iulia

Publicat

Ploile torenţiale care au căzut sâmbătă după-amiază în judeţul Alba au generat și primele pagube. În Alba Iulia, pivnițele unor case au fost inundate, iar DN67C, în zona Tău-Oașa, spre Transalpina, circulația a fost blocată pe ambele sensuri, din cauza aluviunilor care au acoperit carosabilul.

Potrivit ISU Alba, ploaia scurtă, dar abundentă care s-a abătut asupra județului Alba a afectat locuințele unor cetățeni. Canalizarea nu a mai putut face față volumului de apă, iar, pe strada Scărișoara din cartierul Micești, curtea unei case și pivnița acesteia au fost inundate. Echipajele au intervenit pentru evacuarea apei.

Pe DN67C, circulația a fost bl0cată pe ambele sensuri, în zona Tău – Oaşa, din cauza aluviunilor care au acoperit o porţiune de 30 de metri liniari. La fața locului au intervenit echipaje cu un buldoexcavator, de la Drumuri Naționale Alba, pentru deblocarea drumului. Ploaia puternică a determinat căderea unor bolovani și pământ de pe versanţi, care s-au prăbușit pe carosabil.

Potrivit reprezentanților Drumuri Județene, comunicarea cu echipajele aflate în teren s-a realizat dificil, deoarece în zonă nu există acoperire cu semnal de telefonie mobilă.

UPDATE: Sâmbătă, la ora 22.00, DN 67C în zona menţionată, traficul era încă blocat pe un sens.

Revenim cu amănunte.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. ITA

    sâmbătă, 23.06.2012 at 20:02

    Schimba titlul pentru ca ce ai prescurtat acolo este (mililitru) nu metri liniari.Sper ca nu te superi si nu imi stergi comentariul.

    • Flavia Nicolae

      sâmbătă, 23.06.2012 at 20:07

      🙂

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax