Connect with us
Publicitate

SPORT

U Cluj a făcut remiză cu Pandurii lui Grigoraș

Publicat

Universitatea Cluj a remizat, sâmbătă, la Alba Iulia, scor 1-1 (0-1, la pauză), cu formația  Pandurii Târgu-Jiu. Rămase fără antrenor, „șepcile roșii” au fost conduse de pe banca tehnică de către atacantul Claudiu Niculescu, în ciuda faptului că, pe foaia oficială, în dreptul antrenorului era trecut numele lui Marian Pană (fostul antrenor de la Universitatea).

Partida a debutat cum nu se putea mai prost pentru „alb-negrii” din Cluj. În minutul 6, Jaka Stromajer de la Pandurii l-a învins pe Sebastian Huțan cu o execuție superbă din interiorul careului. Până la pauză, elevii lui Grigoraș au mai ratat câteva oportunități de a se desprinde pe tabelă. Cu un minut înainte de prima repriză, Pandurii au ratat o nouă mare ocazie: Băcilă a dat în bara porții lui Huțan, iar la pauză scorul era 0-1.

După pauză, clujenii au dat semne de viață. Boștină a restabilit egalitatea, în minutul 68, cu un șut din interiorul careului. În minutul 77,  trupa lui Niculescu a fost salvată, din nou, de Huțan. Portarul clujean a apărat penalty-ul executat de Claudiu Voiculeț.

Universitatea Cluj: Sebastian Huțan – Bogdan Ungurușan, Zsolt Szilagyi, Peter Cvirik, Silviu Izvoranu – Afonso Delgado, Reinaldo da Silva, Vasile Gheorghe, Gabi Boștină (c) – Adrian Piț, Valentin Lemnaru. Antrenor: Claudiu Niculescu.

Pandurii Tg. Jiu: Mingote Pedro – Gabi Matei, Mihai Pintilii (c), Cosmin Băcilă, Daniel Orac – Claudiu Voiculeț, Jaka Stromajer, Adjin Maksumici, Stojean Vrajnes, Constantin Grecu – Vlad Chiricheș. Antrenor: Petre Grigoraș.

Arbitri: Kovacs Istvan (Carei), Szekely Zoltan (Baia Mare), Barjac Gabriel (Zalău).

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax