Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Comisarul şef Tudor Grindean este director general al Direcției Generale Management Operațional din MAI

Publicat

Comisarul şef Tudor Grindean, fostul şef al IPJ Alba este împuternicit, din 18 iunie, prin Ordin al Ministrului Administrației și Internelor, să îndeplinească atribuțiile funcției de director general al Direcției Generale Management Operațional.

Direcţia Generală Management Operaţional este unitatea de specialitate a Aparatului Central al Ministerului Administraţiei şi Internelor, fără personalitate juridică, cu competenţă generală de coordonare, îndrumare şi control în domeniile: organizare instituţională; planificarea reacţiilor pentru situaţii de criză şi standarde operaţionale; planificarea înzestrării, rechiziţiilor şi controlul armamentelor; planificare şi coordonare misiuni; analiză, sinteză, planificare activităţi şi programe; asigurarea secretariatului Grupului Interministerial Român pentru Managementul Integrat Frontierei de Stat.

Tudor Grindean a părăsit conducerea IPJ Alba în 2011, după 6 ani aflat în această funcţie. A promovat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, ca director de cabinet al şefului Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică din Ministerul Administraţiei şi Internelor, pe atunci chestor de poliţie Ioan Dascălu. Grindean a condus, anterior, activitatea Centrului Zonal de Combatere a Crimei Organizate şi Antidrog Alba Iulia (2001-2005, respectiv a Serviciului de Combatere a Crimei Organizate şi Corupţiei al IPJ Alba (1997-2001). În perioada 1994-1997, a fost șeful Biroului Poliţiei Judiciare, din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia. Tudor Grindean este absolvent al Academiei de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza”, licențiat în științe juridice și al Şcolii Militare de Ofiţeri Activi a Ministerului de Interne, specializarea Poliție economică. Acesta a urmat mai multe cursuri universitare, în drept civil și psihologie judiciară. În 2005, a finalizat cursurile de master la Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, cu specializarea ştiinţe penale şi criminalistică.

Tudor Grindean are 46 de ani, este căsătorit și are doi copii. S-a remarcat în activitatea profesională și prin eficiența cu care a reușit să gestioneze anihilarea grupărilor interlope din județul Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. steve

    marți, 19.06.2012 at 16:06

    un profesionist adevarat! felicitari…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax