Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Concurs pentru două posturi de şef de birou la Poliția Locală din Alba Iulia. S-au înscris câte un candidat pentru fiecare funcţie

Publicat

La Poliția Locală din Alba Iulia se organizează concurs, marţi, pentru ocuparea a două posturi de şef de birou. Este vorba de compartimentele Evidența populației, intervenție și însoțire și Ordine publică.

Potrivit șefului Poliției Locale, Ioan Vodă, pe cele două posturi s-au înscris doar doi candidaţi, angajaţi la cele două birouri, astfel că nu există concurenţă. Este vorba de John Huzu, pentru postul șef birou Evidența populației, intervenție și însoțire, în timp ce Marin Calotă şi-a depus dosar pentru postul de șef birou Ordine publică.

Condiţiile pentru participare la concurs pe care candidatul trebuie să le îndeplinească sunt: să fie apt medical, să nu aibă antecedente penale, să treacă testarea psihologică și să aibă studii superioare în domeniul administrație publică, respectiv educație fizică și sport.

Totodată, în data de 8 august va avea loc un concurs pentru un post de agent la Ordine publică. Perioada de depunere a dosarelor s-a încheiat și s-au înscris trei candidați pentru locul disponibil.

Au fost solicitate studii medii, candidatul trebuie să fie apt medical și să promoveze testul psihologic.

Poliţia locală funcţionează ca servciu în cadrul Primăriei Alba Iulia şi este organizată cu 7 Birouri: Ordine şi linişte publică, Circulaţia pe drumurile publice, Evidenţa persoanelor, intervenţie şi însoţire, Instruire administrativ, Dispecerat şi două Birouri de Paza bunurilor.

Sursa foto: politialocalaalba.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax