Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

CS Universitatea, în fața victoriei cu numărul șase. Antrenorul Tomas Bilek: ”Fetele nu sunt marcate de ultima înfrângere”

Publicat

CS Universitatea Alba Iulia întâlnește sâmbătă pe teren propriu formația SCM Craiova, într-o partidă care contează pentru etapa a șaptea a campionatului românesc la baschet feminin.

Meciul se anunță a fi unul echilibrat, având în vedere că ambele echipe au reușit până în acest moment câte cinci victorii şi o înfrângere în primele şase etape. În ceea ce priveşte meciurile directe, în precedentele patru dispute în campionat şi cupă, SCM Craiova s-a impus de trei ori, iar o partidă s-a încheiat la egalitate (scor 69-69, manşa retur a sferturilor Cupei României 2010/2011). ”Alt meci dificil pentru noi, dar pe care ar trebui să îl câştigăm pentru că jucăm acasă. Ne-am pregătit bine pentru partida cu Craiova, nu este un meci uşor şi va trebui să fim foarte atenţi şi concentraţi pentru a-l câştiga. Nu cred că fetele sunt marcate de înfrângerea cu Alexandria, se întâmplă să pierzi meciuri”, a declarat antrenorul principal al echipei de baschet, Tomas Bilek.

Ultima partidă între cele două tabere a fost însă una de pregătire, în urmă cu mai bine de o lună, iar formaţia condusă de Tomas Bilek a câştigat clar, cu 86-57.

Partida dintre CSU şi SCM Craiova va avea loc sâmbătă, 5 noiembrie 2011, începând cu ora 17.00, în Sala de Sport a Universităţii „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax