Connect with us
Publicitate

SPORT

CS Zlatna, în fața ultimului meci din tur

Publicat

Vineri, formația de Liga a III-a, CS Zlatna va susține ultimul meci oficial din acest an. Este vorba de ultima etapă din turul de campionat al eșalonului terț. Stadionul „Minaur” din Zlatna va găzdui partida dintre CS Zlatna şi FC Zalău, un meci deosebit de greu pentru trupa pregătită de Mihai Dăscălescu. ”Ne aşteaptă un meci dificil, cu mulți jucători cu experiență, ne dorim să câştigăm pentru a termina cu o victorie în fața suporterilor”, a declarat Mihai Dăscălescu, antrenor principal CS Zlatna.

Echipa probabilă: Barna – Dîrjan, Toma, Sîmtion, Avram – Bucur, Ciucă, Cristea (Kiraly), A.Ianc – Munteanu, Câmpean.

Partida va fi arbitrată de Daniel Popescu din Țicleni, ajutat, la cele două margini, de Dănuț Birău din Târgu Cărbunești și de Gheorghe Dănăsel din Bumbești. Observatori din partea FRF vor fi Bogdan Rădulescu și Mircea Ciglenean.

CS Zlatna a pierdut la „masa verde”, cu CSM Brașov

Echipa de pe „malul Ampoiului” a primit o veste proastă: a pierdut cu 0-3 disputa de pe teren propriu cu CSM Brașov, pe motiv că a folosit un jucător aflat în stare de suspendare. ”Nu suntem împăcați cu gândul că pierdem la masa verde, vom merge la București și vom face tot ce ne stă în putință ca punctele să rămână la Zlatna”, a mai spus Dăscălescu.

Se mută Zlatna la Cisnădie?

Prin lumea fotbalului din Liga a III-a, se aude tot mai frecvent despre o posibilă mutare a unor jucători de la CS Zlatna, la FC Cisnădie. Conform acelor surse, nu doar jucătorii vor merge către gruparea din Cisnădie, ci și investitorul Theodorus Favatas, precum și antrenorul Mihai Dăscălescu. Tehnicianul „aurarilor” a infirmat zvonurile conform cărora ar părăsi gruparea din Zlatna. ”Deocamdată, nu se pune problema plecării nimănui, sunt jucătorii lui Zlatna, minim doi ani, nu se pune problema să plece nimeni. Deocamdată, nu e nimic adevărat. Eu îmi doresc să continu la Zlatna, dacă vom avea un buget stabil”, a încheiat antrenorul grupării din Zlatna.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax