Connect with us
Publicitate

SPORT

CS Zlatna nu mai bate pe nimeni. ”Aurarii” au pierdut cu scorul de 0-1, cu Unirea Florești

Publicat

CS Zlatna se îndreaptă spre o nouă umilință și spre o nouă retrogradare în Liga a IV-a. Trupa pregătită de Dorel Mureșan s-a făcut din nou de râs și a pierdut cu 0-1, pe propriul teren, în meciul cu Unirea Florești. Rămâne cu doar 6 puncte, după 13 etape.

Unicul gol al partidei de la Zlatna a fost marcat de Kopandy, în minutul 91. Acesta a profitat de indecizia fundașilor zlătneni și a trimis mingea în poartă, după trei încercări.

Rezultatele nefaste îl determină pe antrenorul Dorel Mureșan să nu mai răspundă la apelurile de pe telefon, acesta evitând să mai dea declarații în urma evoluțiilor nefaste a echipei sale, de care este mai mult sau mai puțin răspunzător.

CS Zlatna a evoluat în următoarea formulă: Budai – Sucală, Man, Marian, Kiraly – Farcaș, Arsenie, Ungurean, Anca, Mânecan, Rusu. Au mai jucat: P.Brie, Andrea și Borcea. Pe bancă: Cocârcă, Cecălăcean și R. Brie.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. jean

    sâmbătă, 12.11.2011 at 08:59

    penibiliiiiiiiiii !! !! !! !! !!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax