Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

CS Zlatna se reunește luni. Antrenorul ”aurarilor” Dorel Mureșan: ”Aducem jucători care să facă diferența, sperăm să ne salvăm”

Publicat

CS Zlatna se reunește luni, la ora 12.30, cu hotărârea de a contribui pentru evitarea retrogradării din Liga a III-a. Cu doar nouă puncte acumulate în tur, trupa pregătită de Dorel Mureșan nu va avea o viață ușoară, în partea a doua a campionatului.

Antrenorul echipei din Zlatna nu a negat faptul că la reunirea lotului vor fi nume noi, însă acesta nu a dorit să le facă publice, pentru a nu complica transferurile acestora. ”Normal că vor fi nume noi la reunire, am fixat câțiva jucători de valoare, jucători care să facă diferența, pentru că ne-au lipsit în prima parte a campionatului astfel de fotbaliști. Eu cred în salvare și sper că o să ne salvăm”, a declarat antrenorul principal al grupării CS Zlatna, Dorel Mureșan.

Reunirea lotului  a echipei ce se află pe locul 15 în Liga a III-a, Seria a VI-a, va avea loc la ora 12.30, iar primul antrenament din acest an este programat la ora 15.00, întrucât la Stadionul ”Minaur” din Zlatna va fi o ședință cu finanțatorii echipei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax