Connect with us
Publicitate

SPORT

CS Zlatna – victorie sau condamnare la retrogradare. „Aurarii” nu au mai câștigat de șase etape

Publicat

CS Zlatna va întâlni vineri pe propriul teren Unirea Floreşti, echipă aflată pe locul 11, cu 14 puncte. Trupa pregătită de Dorel Mureșan nu a mai câștigat din etapa a șasea, iar toate gurile din Zlatna rostesc un singur cuvânt când vine vorba de meciul de vineri: ”victorie”.

Cu doar șase puncte în 12 runde și cu doar cinci goluri marcate în 12 etape, trupa lui Mureșan nu pare să reuşească să se reabiliteze în vreun fel, deoarece prestațiile jucătorilor de la Zlatna nu sunt foarte convingătoare, iar bilanţul arată o medie de 2 goluri încasate pe meci.

Partida dintre cele două formații va avea loc vineri, pe Stadionul ”Minaur” din Zlatna și va începe la ora 14.00. Intrarea va fi liberă. Disputa CS Zlatna și Unirea Florești va fi arbitrată la centru de Dorian Barzuca din Lugoj, ajutat la cele două margini de Cristian Pleșa și de Călin Radosav.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Sintimbru

    miercuri, 09.11.2011 at 20:16

    Va mai arbitreaza mult chelu ala de Plesa din TM sau doar v-a ramas dator de pe vremea bugetelor aruncate pe apa retrogradarii? :))

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax